În Stoc
117 lei PRP 157 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Convertor analog-digital Verso la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Verso Verso - Convertor analog-digital. Acum este ușor să transferați înregistrări de pe casete și dispozitive vechi pe computer sau telefon! Doar selectați conectorul potrivit și stocați materialele din casetă sau cameră video permanent.. Descarcă înregistrări de pe casete și dispozitive vechi pe un telefon mobil sau pe computer. Salvați momente prețioase înregistrate pe dispozitive moderne. Descărcați rapid și ușor înregistrări video și audio de pe casete sau dispozitive vechi pe telefonul mobil sau computer. Acest dispozitiv mic se conectează la dispozitive și convertește piesele analogice în piesele digitale.. Pentru transfer de la camere video, camere de securitate și casete vechi. Verso Dispozitivul este format dintr-un port USB și mai multe cabluri pentru diferite dispozitive, astfel încât să îl puteți utiliza pentru a transfera date de la camere video, casete, DVD-uri și alte dispozitive.. Reduce timpul de conversie a conținutului analogic în conținut digital. Tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul corespunzător la dispozitivul din care doriți să scoateți materialele. Pe de altă parte, conectați portul USB la dispozitivul către care transferați material. Procesul va fi finalizat rapid și ușor.. Ușor de utilizat, fără complicații. Nu mai trebuie să transportați materiale analogice către profesioniști pentru a le converti în digital. Verso Dispozitivul este atât de ușor de utilizat încât oricine îl poate folosi.. Puteți urmări din nou înregistrări vechi. Urmăriți și ascultați înregistrări vechi care vă vor duce înapoi în timp, vor provoca un zâmbet și vă vor aminti de momente frumoase.. Descriere: Verso este un dispozitiv pentru conversia înregistrărilor analogice în înregistrări digitale.. Materiale: plastic, aliaj. Greutate: 75 g. Formate video acceptate: DVD +/- R / RW, DVD +/- VR și DVD-Video.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha