În Stoc
181 lei PRP 237 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Cos pentru bicicleta Baskel la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Baskel Baskel – Geantă pentru bicicletă. Geanta de mare capacitate se atașează fără efort de bicicletă, oferind acces ușor la toate lucrurile esențiale. Compania perfectă atât pentru naveta zilnică, cât și pentru excursii aventuroase.. Depozitare sigură, cu acces rapid pentru fiecare bicicletă!. Păstrați-vă articolele în siguranță pe drumurile accidentate și în orice vreme, accesând în același timp cu ușurință elementele esențiale.. Construit cu materiale durabile, de înaltă calitate.. Geanta noastră pentru biciclete este fabricată din materiale care asigură longevitate și rezistență la uzură, oferind o valoare excelentă.. Spatiu extensibil, depozitare compacta. Când este complet extins, geanta va atinge o capacitate de până la 5 kg. Când nu este folosit, detașează-l cu ușurință și pliază-l pentru o depozitare convenabilă, care economisește spațiu.. Îmbunătățiți funcționalitatea bicicletei dvs. Îmbunătățiți funcționalitatea bicicletei dvs. astăzi. Adăugarea acestui coș la bicicletă îmbunătățește instantaneu utilitatea acestuia, permițându-vă să vă faceți călătoria mai plăcută..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha