În Stoc
27 lei PRP 44 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -39% OFF
-
+

Deschizător pentru diferite borcane și sticle EasyPop la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


EasyPop EasyPop – Deschizător pentru diferite borcane și sticle. Borcanul multifuncțional 4 în 1 și deschizătorul de sticle este conceput pentru a se potrivi oricărei dimensiuni de capac pentru o deschidere rapidă, fără niciun efort!. Deschide cu ușurință. EasyPop este aici pentru a debloca o lume confortabilă pentru tine. Cu designul său ergonomic și mânerul confortabil din silicon antiderapant, puteți prinde și manevra fără efort deschizatorul. Gata cu bâjâiala sau alunecarea - doar ușurință și control în mâinile tale.. Deschideri perfect montate: dimensiuni pentru fiecare capac. Experimentați confortul deschiderii precise a capacului. Deschidetorul de capac are patru zone desemnate de diferite dimensiuni, asigurând o potrivire perfectă pentru fiecare capac. De la sticle mici la capace mai mari de borcane, acest deschizător le deschide pe toate.. Gata cu tehnici neîndemânatice de deschidere a borcanelor. Uită să apelezi la unelte de bucătărie periculoase sau la tehnici stângace. EasyPop vă păstrează mâinile în siguranță și protejate de marginile ascuțite. Deschide borcanele și sticlele fără efort, fără a risca accidente. Este modalitatea inteligentă și sigură de a deschide capacele.. Deschidere instantanee. Economisiți timp și efort cu EasyPop. Nu te mai chinui să deschizi borcanele sau sticlele – doar o răsucire rapidă și ești în joc. Bucurați-vă de acces instantaneu la condimentele, conservele sau băuturile preferate.. Cadou perfect: Încântați-i pe cei dragi. Căutați un cadou practic și atent? EasyPop este răspunsul! Surprinde-ți prietenii și familia cu acest instrument de bucătărie la îndemână, care le va face viața mai ușoară.. Descriere: :Deschizător pentru borcane și sticle de diferite dimensiuni. Material:: Plastic. Dimensiuni produs: :23 x 8,5 cm. Culoare: Verde, rosu, portocaliu, albastru – alese aleatoriu la fiecare comanda.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha