În Stoc
91 lei PRP 124 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Dispozitiv anti-tantari Pestery la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Pestery Pestery – Dispozitiv anti-țânțari. Țineți țânțarii deranjați departe de piele și masă și bucurați-vă de petrecerea timpului în aer liber! Uitați de spray-urile urât mirositoare și lumânările neplăcute, optați pentru o alternativă fără substanțe chimice – un dispozitiv care folosește un ventilator cu lumini reflectorizante.. Preveniți insectele să vă strice distracția. Nu vor fi muște în băuturi sau pe mâncare datorită luminilor reflectorizante care sperie dăunătorii! Preveniți mușcăturile neplăcute de țânțari și profitați la maximum de timpul petrecut în aer curat.. Soluție silențioasă și sigură. Palele ventilatorului flexibile și moi se rotesc în liniște și nu vă vor perturba conversația la masă. Sunt proiectate să se oprească dacă intră în contact cu obiecte sau mâini, astfel încât să nu existe riscul tăierilor.. Protecție portabilă împotriva insectelor oriunde. Dispozitivul ușor și compact poate fi agățat în orice spațiu, dus într-un parc sau pus pe o masă, scaun sau birou. Țineți insectele departe de mâncare într-o bucătărie, sufragerie, restaurant sau verandă.. Configurați-l în câteva secunde. Aparatul este alimentat de la baterii (2xAA - nu sunt incluse) si este reglat cu un singur buton. Alternativ, puteți utiliza cablul USB cu care vine.. O metodă mai naturală de protecție. Acest dispozitiv este complet sigur pentru oameni și mediu, deoarece nu utilizează substanțe chimice pentru a funcționa. Ventilatorul se rotește și reflectă lumina care alungă gândacii.. Descriere: :Un dispozitiv anti-tantari.. Material: ABS. Dimensiuni: 8,2 x 8,2 x 24 cm. Alimentat cu: : 2x baterii AA (nu sunt incluse), cablu USB.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha