În Stoc
44 lei PRP 65 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -32% OFF
-
+

Duză de stropire de înaltă presiune pentru furtun GrimeOff la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


GrimeOff GrimeOff – Duză de stropire de înaltă presiune pentru furtun. Economisiți timp și efort cu duza versatilă cu conectori pentru furtun și robinet, perfectă pentru spălarea eficientă a mașinilor și irigarea precisă a grădinii.. Păstrează-ți casa impecabil curată și grădina bine udată!. Spălarea eficientă a mașinilor. Curățarea mașinii a devenit mai ușoară cu această duză de stropire de înaltă presiune. Cu stropirea puternică, puteți îndepărta rapid și eficient murdăria și petele.. Irigare precisă a grădinii. Udați-vă plantele cu precizie folosind duza de stropire de înaltă presiune. Duza vine cu conector pentru furtun și 2 conectori pentru robinet, ceea ce o face instrumentul perfect pentru irigarea eficientă a grădinii.. Trei moduri de curgere a apei. Comutați cu ușurință între trei moduri de curgere a apei prin rotirea duzei. Puteți alege între un jet de înaltă presiune, o ceață blândă și un flux cu unghi larg pentru toate nevoile dvs.. Ușor de folosit. Duza de stropire de înaltă presiune este ușor de utilizat și nu necesită o configurare complicată. Pur și simplu conectați-l la furtun și începeți imediat curățarea sau udarea.. Duza metalica durabila. Duza noastră de stropire de înaltă presiune este realizată din metal de înaltă calitate, care nu se va sparge, nu ruginește sau nu se scurge. Vă puteți baza pe el pentru multe sezoane viitoare.. Descriere: : Duză de înaltă presiune pentru furtun. Inclus în set: : 1 x duză, 2 x conectori pentru furtun, 1 x conector pentru robinet. Lungimea duzei: :16,5 cm. Materiale: : aliaj de aluminiu, plastic.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha