În Stoc
130 lei PRP 172 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Eșarfă de încălzire Impetollo la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Impetollo Impetollo – O eșarfă de încălzire. Învinge frigul cu o eșarfă revoluționară care încălzește gâtul! Cu tehnologie inovatoare cu infraroșu, această eșarfă este grozavă pentru încălzirea și relaxarea mușchilor rigidi. Materiale: 60% bumbac, 30% nailon, 6% nailon, 4% alte fibre; umplutură – 100% fibră de poliester. Ameliorează disconfortul muscular. Căldura plăcută va relaxa mușchii și le va permite să se recupereze mai repede. Este un mare ajutor pentru persoanele care sunt active fizic, lucrează la birou și fac diferite lucrări manuale.. Încălzire rapidă și temperatură reglabilă. Un sistem de încălzire eficient se încălzește în 3 secunde. Puteți regla 3 niveluri de încălzire (55 °C, 45 °C, 35 °C) printr-o apăsare de buton.. Sigur și confortabil. Este sigur pentru corpul uman, iar materialul este ultra-ușor și confortabil. Este alimentat printr-un cablu USB, care este de joasă tensiune – 5V, și poate fi conectat la un mobil, laptop sau altă sursă de alimentare.. Ameliorează oboseala. Tehnologia de încălzire eliberează căldură care susține circulația sângelui și relaxează mușchii gâtului încordați. Folosiți-l după o zi lungă și intensă la serviciu.. Fără răni sau arsuri. După 5 minute de inactivitate, cea mai ridicată temperatură va fi redusă automat la una medie. Încălzirea se va opri după 150 de minute de utilizare activă, deci nu există riscul de arsuri.. Descriere: o eșarfă de încălzire alimentată cu cablu USB.. Materiale:: 60% bumbac, 30% nailon, 6% nailon, 4% alte fibre; umplutură – 100% fibră de poliester. Trei moduri de temperatură: :55 °C, 45 °C, 35 °C. Dimensiuni: :80 x 10 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha