În Stoc
100 lei PRP 135 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Eau de toaletă aromată pentru bărbați Conciver la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Conciver Conciver – apă de toaletă pentru bărbați. Această toaletă este foarte populară în rândul bărbaților, deoarece provoacă încântare femeilor atunci când miros aromele sale sălbatice parfumate. Cantitate: 100 ml. O sticlă de 100 de parfumuri ml pentru toate anotimpurile și ocaziile. Seduce în treacăt. Parfumul său incitant și atractiv ademenește simțurile, oferind în același timp o impresie incredibil de răcoritoare și rafinament. Făcut pentru omul modern.. Suplimentul perfect pentru stilul tău. Exprimați-vă personalitatea unică și gustul rafinat în cel mai bun mod posibil. Conciver este un parfum pentru cei care se remarcă prin curajul și determinarea lor în acțiunile lor.. Un parfum care evocă putere, putere și misticism. Încercați combinația magică de note citrice și florale. Câteva picături din acest nou parfum te vor umple de energie pură.. De către parfumieri experți. Conciver este o capodoperă a experților renumiți, cunoscută pe scară largă pentru crearea de parfumuri clasice și atemporale. Veți obține un parfum minunat, cu ingrediente de înaltă calitate.. Te urmărește în aventurile tale zilnice. De la diminețile aglomerate până la serile în oraș, acest parfum va fi partenerul tău fidel. Un parfum proaspăt, persistent, cu note echilibrate, invită la îmbrățișări.. Descriere: apă de toaletă. Data de expirare: 36 de luni de la deschidere. Volum: 100 ml. Ambalaj: 1 Conciver apă de toaletă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha