În Stoc
90 lei PRP 122 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Echipament de antrenament Twistty Colour - Green Colour - Green la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Colour - Green Twistty Twistty - Echipament de antrenament. Combină un masaj relaxant și un antrenament pentru întregul corp cu un singur dispozitiv de antrenament! Doar stați pe dispozitiv și începeți să vă mișcați - rezultatele sunt vizibile rapid. Materiale: ABS, bila de otel, magnet. Combină un masaj relaxant cu un antrenament ușor pentru întregul corp. Bucurați-vă de masaj în timp ce corpul dumneavoastră obține o siluetă mai subțire. Folosind acest echipament pentru masaj și exerciții fizice, vă puteți subțire talia, șoldurile, coapsele și vă puteți defini abdomenul. De asemenea, vă masează picioarele și vă relaxează corpul.. Rezultate fizice excelente din confortul casei tale. Tot ce ai nevoie pentru a obține o siluetă mai subțire este acest aparat de masaj și confortul casei tale. Faceți exerciții în timp ce vă uitați la televizor sau ascultați muzică.. Fără antrenamente costisitoare și obositoare. Uită de antrenamentele costisitoare, de excursiile obositoare la sală și de exercițiile obositoare. Acum poți fi propriul tău antrenor și poți obține rezultate de top.. Un mod inovator de a face exerciții de care toată lumea se va bucura. Aceasta este o soluție pentru toți cei care evită exercițiul pentru că li s-a părut obositor. Chiar și cei care întâlnesc exercițiul pentru prima dată se vor bucura de el, datorită efectului de masaj.. Un dispozitiv care masează ca un maseur profesionist. Discul va masa și va stimula punctele meridiane de pe baza piciorului și vă va ajuta să vă simțiți odihnit. Nu mai trebuie sa vizitezi masori, de acum ai propriul masaj acasa.. Descriere: :Echipament pentru exerciții și masaj. Materiale: ABS, bila de otel, magnet. Culoare: roz. Dimensiuni: 28cm x 28cm x 5cm. Suportă greutate:: până la 100 kg.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha