În Stoc
189 lei 299 lei
Sale -37% OFF
-
+

Folie Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S20+ Plus Clear
Cost de livrare national cu doar 18 lei
Acest produs beneficiaza de factura si garantie


   Cu o experienta de peste 20 de ani in prelucrarea sticlei, Whitestone Dome si-a permis introducerea inovatiilor in domeniul protectiei ecranului curbat, si nu numai.
   Sticla temperata usoara si foarte rezistenta de la Whitestone Dome utilizeaza o metoda ingenioasa de instalare, care presupune aplicarea adezivului si intarirea acestuia cu lumina ultravioleta.

   Este prevazuta cu o rezistenta 9H, motiv pentru care rezista la zgarieturi chiar si in contact direct cu obiecte ascutite (cutite, chei).
   O alta proprietate este stratul oleofob special aplicat care reduce numarul de amprente sau impuritati.

   Pretul mai mare fata de celelalte folii disponibile pe piata este justificat prin avansul tehnologic folosit in fabricarea foliei Whitestone.
   Folia de sticla Dome Glass Case Friendly este compatibila cu majoritatea huselor disponibile pe piata.
   Sticla dupa demontare nu va lasa nicio urma sau adeviz pe suprafata ecranului.

   Instalarea a fost simplificata, dar trebuie sa iti amintim faptul ca trebuie sa citesti instructiunile inainte de montare si sa urmaresti tutorialul video de mai sus, doar in acest fel vei obtine o satisfactie garantata.
   Setul include: folia de sticla Whitestone Dome UV Full Cover Case Friendly, lampa UV Light si instrumente pentru instalarea acesteia.
Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza, unele produs vin sigilate in folie altele fara aceea folie, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si are toate limbile internationale. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul poate avea mici diferente fata de imaginea afisata in aceasta pagina.