În Stoc
69 lei PRP 96 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Găleată de pescuit Compaxy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Compaxy Compaxy – găleată de pescuit. Acest recipient de stocare a apei poate fi folosit pentru o multitudine de lucruri. De la strângerea peștilor și a apei într-o excursie de camping la spălarea mașinii, curățarea, strângerea fructelor, legumelor, ierburilor sau buruienilor din grădina dvs. Aduceți găleata într-o excursie și în excursie de pescuit - vă va fi cu siguranță la îndemână!. Asigurați-vă că nimic nu va cădea din găleată sau nu se va scurge. Stratul exterior de 12 L al acestui suport de pescuit este realizat din material de calitate și solid, care este durabil și rezistent la apă.. Găleată practică pentru multe activități. Cu excepția faptului că este perfect și ideal pentru pescuit, este practic pentru alte activități. Potrivit pentru sporturi în aer liber, spălat auto, depozitarea obiectelor mici, camping, drumeții sau alte activități în aer liber!. Pur și simplu pentru a curăța și a transporta oriunde doriți. Designul pliabil nu ocupă spațiu suplimentar și este ușor de transportat. Și pe lângă asta, căptușeala din material impermeabil de înaltă densitate este ușor de curățat, fără niciun efort și restul murdăriei.. O alegere excelentă pentru călătorii și camping. Această găleată are caracteristici precum ușoară, uscare rapidă și rezistentă la rupere și aceasta este cea mai bună alegere pentru călătoriile în aer liber. Această găleată pliabilă pentru pește are o capacitate de 12 litri.. Mutați cu ușurință obiectele prin gospodărie. Mânerele cu două margini sunt special concepute pentru a face mutarea diferitelor lucruri în gospodărie cu ușurință și comodă. Mutați dintr-un loc în altul lucruri precum unelte, decorațiuni, fructe etc.. Descriere: O găleată de pescuit.. Material: prelata din PVC. Capacitate:12 l. Dimensiuni:25 x 10 cm (când este pliat); 25 x 25 x 23 cm (când este desfășurat cu mânere).

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha