În Stoc
175 lei PRP 228 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Geantă de sport tactică Tuvet la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Tuvet Geantă practică Tuvet. O adevărată capodoperă dintr-o colecție de genți tactice cunoscute pentru stil bun, funcționalitate și manopera de calitate!. O adevărată capodopera din colecția tactică!. Un plus practic pentru aventurile tale zilnice. Cu funcționalitatea sa, vă va îndeplini toate nevoile.. O mulțime de compartimente. Geanta este realizată în așa fel încât să poată transporta toate lucrurile necesare. Prin urmare, nu trebuie să fii surprins de numărul mare de compartimente.. Organizat tematic. Compartimentele sunt organizate astfel încât să știți unde este totul în orice moment, așa că nu va trebui să căutați toate compartimentele pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.. Curele reglabile. Geanta are două curele. Una este plasată în jurul taliei și cealaltă în jurul coapselor. Bretelele sunt reglabile, așa că o poți purta pe umăr sau pe corp încrucișat!. Calitate care durează. Fiecare detaliu este o reflectare a măiestriei, care este o garanție a calității și durabilității de top..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha