În Stoc
88 lei PRP 120 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Geantă impermeabilă pentru dispozitive electronice Neatzy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Neatzy Neatzy - geantă impermeabilă pentru dispozitive și echipamente electronice. Geantă impermeabilă pentru securitate maximă a laptopului, tabletei, cablului și a altor elemente electronice.. Design compact, cu numeroase compartimente pentru toate echipamentele. Designerii acestei genti au avut în vedere toate nevoile omului modern.. Secțiuni care vă protejează cu îndemânare și siguranță echipamentul. Mai multe compartimente interne sunt destinate stocării în siguranță a echipamentelor electronice. Mouse-ul, cablurile, încărcătoarele, căștile, telefoanele mobile și alte echipamente vor fi perfect organizate și ușor accesibile.. Calitate și design inovator. Materialul durabil și rezistent cu cusături și pereți întăriți va rezista la toate echipamentele de care aveți nevoie și la dispozitive electronice de până la 24 cm lățime.. Protecție în toate condițiile meteorologice. Materialul impermeabil vă va proteja obiectele de valoare în zilele ploioase. În plus, îi va proteja de zgârieturi, praf și daune.. Pentru excursii plăcute și organizate. Designul multifuncțional al acestei genti vă va satisface ori de câte ori vă deplasați și doriți să aveți la îndemână toate echipamentele și obiectele de valoare.. Descriere: Sac impermeabil pentru dispozitive și echipamente electronice. Materiale: Materiale: țesătură Oxford 300D, PVC. Culoare: Gri. Dimensiuni: 24,5 cm x 18,5 cm x 10 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha