În Stoc
180 lei PRP 235 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Geantă pentru coapsă și talie Alpaso la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Alpaso Alpaso - Geantă pentru șold și talie. Designul tactic al acestei genți este ingenios și îți permite să ții toate lucrurile importante la îndemână, fără nicio încărcătură.. Toate lucrurile la îndemână - fără povară!. Organizare perfectă și practic. O geantă concepută după reputația celor folosiți de forțele speciale și de marini. Păstrează-ți lucrurile perfect organizate, astfel încât să le poți lua fără să cauți și să scotoci prin sertare.. Bijuterii ferite de furt și apă. Banii, telefonul mobil, cardurile, cheile nu vor fi la fel de sigure nicăieri ca în zona dintre talie și picior.. Nu trebuie să scoți telefonul pentru a-l folosi. Păstrează tot ce contează pentru tine la îndemână. Compartimentul transparent vă permite să vedeți cine vă sună sau vă scrie - fără a scoate telefonul mobil din poșetă.. Atașați-l la motor și urmăriți-l. Folosind curele reglabile, atașați-l la motor și fiți mereu cu ochii pe el. Te vei bucura de o plimbare fără griji.. Ideal pentru motocicliști și toți bărbații activi. Este adorată de motocicliști, bicicliști și toți iubitorii de viață activă care petrec mult timp în aer liber.. Descriere: Alpaso este o geantă cu curea și picior care vă va înlocui cu succes portofelul și vă va oferi beneficii suplimentare pentru a facilita transportul tuturor lucrurilor mici de care aveți nevoie în timpul zilei.. Material: poliester. Culoarea neagra. Caracteristică suplimentară: Magneți pentru atașare.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha