În Stoc
79 lei PRP 109 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Geanta pentru bicicleta BikyBag la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


BikyBag BikyBag – Geantă pentru bicicletă. Bucurați-vă de plimbare sau călătoriți cu o geantă care, pe lângă o bicicletă, este și ideală pentru utilizarea de zi cu zi. Păstrați-vă toate lucrurile într-un singur loc și transportați-le cu ușurință.. Pregătește-te pentru aventură cu geanta multifuncțională spațioasă pentru biciclete!. Toate lucrurile necesare într-un singur loc. Geanta pentru ghidon de mare capacitate are suficient spațiu pentru a ține uneltele de ciclism și smartphone-ul, mănuși, portofel, chei, ochelari, instrumente de reparare a bicicletei, căști.... Siguranta dubla in timpul conducerii. Curelele reglabile pot fi ajustate pentru a se potrivi cel mai bine pentru bicicleta ta. De asemenea, are semne reflectorizante care oferă o protecție mai bună pentru călătoria de noapte.. Gata pentru toate terenurile. Atașați-l fie pe ghidon, fie pe bancheta din spate. Materialul robust și curelele indestructibile țin geanta pe loc, indiferent de drumul pe care îl parcurgeți.. Configurare rapidă și ușoară. Curelele sunt ușor de atașat, pus și scos, permițându-vă să utilizați geanta cel mai ușor. După ce conduceți, scoateți geanta și reglați-o pentru a o purta pe umăr.. ACCES UȘOR LA TOT. Fermoarele duble de pe geantă facilitează deschiderea geanta din ambele părți și găsiți rapid ceea ce aveți nevoie. Păstrați totul la îndemână..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha