În Stoc
75 lei PRP 104 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Geanta portofel pentru telefon Madley Colour - Pink Colour - Pink la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Colour - Pink Madley Madley - Mini geantă crossbody. Această geantă portofel pentru telefon este concepută pentru a vă menține lucrurile esențiale zilnice organizate și ușor accesibile. Interiorul său spațios vă asigură că vă puteți transporta cu ușurință telefonul, portofelul, cheile și multe altele.. Mini geanta subțire se potrivește mobil, bani, chei... Tot ce ai nevoie în timp ce faci comisioane, la cumpărături, cu copiii în parc.... În geantă mini se potrivește tot ce ai nevoie. Rămâneți organizat cu mai multe compartimente, inclusiv un suport de card și o secțiune de portofel. Accesați cu ușurință telefonul, cardurile și alte elemente esențiale din mers.. Dimensiune compactă cu spațiu de stocare amplu. În ciuda dimensiunilor sale mici, această geantă oferă mai multe compartimente pentru a-ți păstra lucrurile esențiale organizate.. Cea mai ușoară geantă vreodată. Bucurați-vă de confortul unei genți ușoare care conține toate elementele tale esențiale. Perfect pentru a-ți transporta lucrurile fără volum..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha