0 produs(e) - 0 LEI

Husa 360 cu folie sticla Xiaomi Redmi 5 Plus

  • Termen livrare: 2-3 zile lucratoare
  • Livrare din Romania | TVA 19% inclus

  • Producător: 360

  • Husa 360 cu folie sticla Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Pret: 30 LEIFotografia produsului este pentru informare in privinta culorilor si designului. Daca decupajele din fotografie nu sunt identice cu telefonul, nu va ingrijorati, produsul final in format fizic este 100% compatibil cu modelul specificat.

Compatibil
Xiaomi Xiaomi Redmi 5 Plus


Husa Full Cover 360° este un ansamblu format din 3 piese (capac fata + capac spate + folie sticla) pentru o protectie completa.

Husa este fabricata din plastic policarbonat (PC) de calitate superioara cu o grosime de numai 0.5 mm, iar folia din sticla de 0.3 mm.

Datorita dimensiunilor reduse ale husei, telefonul isi pastreaza linia slim si beneficiaza in acelasi timp de un aspect deosebit.

Decupajele executate cu acuratete asigura atasarea/detasarea cu usurinta a husei, acces facil catre toate butoanele si functiile telefonului, si garanteaza o utilizare confortabila.

Marginile reliefate din jurul camerei telefonului, adauga un plus de protectie acesteia, reducand astfel zgarieturile sau potentialele daune ce pot aparea in urma contactului cu diverse suprafete.

Husa este realizata special pentru acest model de telefon si prezinta decupaje perfecte pentru porturi si camere.

Daca decupajele din poze nu sunt identice cu ale telefonului, va garantam ca modelul fizic este 100% identic cu telefonul, poza fiind doar pentru prezentare.


Produse similare