Stoc epuizat
99 lei
-
+
Comanda rapid la Easybox:
Nu a fost selectată nicio adresă easybox
- Alege punct ridicare Easybox
  • Producător: Remax
  • Cod produs: RCC109

Incarcator auto NYTRO K1, Modulator FM, Bluetooth, 2x USB, 3A
Costul de livrare nu este inclus in pret
Acest produs beneficiaza de factura si garantieIncarcator auto NYTRO K1, Emitator FM, Bluetooth, 2x USB, 3A

Șoferii știu bine că un port de încărcare din mașină 12 V/ 24 V, denumit și priză pentru brichetă, este în mod clar insuficient. Dacă sunteți de acord cu acest lucru, gadgetul NYTRO este o alegere perfectă. Este potrivit pentru orice port 12V/24V și vă oferă două porturi suplimentare – USB tip A și altele. Această soluție va fi de folos și atunci când călătoriți împreună cu mai mulți pasageri care doresc să-și încarce telefoanele din când în când.

Specificații
    Tip: Incarcator auto
    Bluetooth: Da
    Culoarea neagra
    Tensiune de intrare: 12 V/ 24 V.
    Putere de ieșire: 5V/3,0 A.
    Greutate: 33 g

Conținutul setului
    1 x încărcător auto

Caracteristici majore
    Funcția transmițător FM
    Două ieșiri USB tip A
    Răspuns cu o singură tastă
    Conexiune la telefon prin Bluetooth
    Protecție împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supratensiunii

Incarcator auto cu numeroase functii
Încărcătorul auto NYTRO este un gadget perfect pentru orice șofer, și pentru tine. Când îl conectați la priza pentru brichetă, obțineți două porturi USB-A independente. Acest lucru vă permite să conectați două dispozitive diferite simultan – de exemplu un telefon mobil și o unitate de navigație. Deoarece există două porturi, pasagerul dvs. se poate simți liber să-și încarce și dispozitivul.

Securitate inalta
Folosind încărcătorul, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la starea dispozitivelor conectate. Încărcătorul este echipat cu o serie de unități de protecție – începând de la protecția împotriva supraîncărcării, până la protecția împotriva supraîncălzirii și până la protecția împotriva supratensiunii.

Nu doar încărcare
Dispozitivul NYTRO nu este doar un încărcător auto la îndemână. Câștigă și un transmițător radio. După ce setați aceeași frecvență în dispozitiv și radio, puteți reda muzică de pe telefonul mobil prin difuzoarele auto. Un alt ajutor este oferit de tasta care vă permite să răspundeți la apeluri telefonice cu un singur clic. Este o soluție perfectă pentru a ține discuțiile în timp ce conduceți o mașină, cu mâinile pe volan.Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza, unele produs vin sigilate in folie altele fara aceea folie, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si are toate limbile internationale. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul poate avea mici diferente fata de imaginea afisata in aceasta pagina.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii la Incarcator auto NYTRO K1, Modulator FM, Bluetooth, 2x USB, 3A

  • (0)

Total recenzii (0)
Click aici pentru a adauga o recenzie.