În Stoc
151 lei PRP 199 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Indicator de consum de energie Effectry la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Effectry Effectry - Indicator de consum de energie. Începeți să economisiți astăzi! Datorită indicatorului de consum de energie, puteți verifica și controla cu ușurință ce dispozitive din casa dvs. consumă cel mai mult electricitate și reduceți facturile.. Reduceți facturile și economisiți bani. Nu lăsați factura la electricitate să vă șocheze din nou. Indicatorul inteligent va înregistra și afișa consumul de energie, astfel încât să puteți reduce facturile și să economisiți bani.. Faceți-vă casa mai eficientă din punct de vedere energetic, fără investiții uriașe. Contorul nu numai că va determina când folosiți cea mai mare energie, ci vă va informa și cum se traduce în CO2 emisii în atmosferă. Dispozitivul are toate certificatele necesare pentru ca tu să fii sigur de siguranța lui.. Economii pe termen lung, vizibile din prima lună. Acum, poți cheltui bani pe lucrurile pe care le iubești cu adevărat, în loc să cheltuiești pe facturi enorme de energie electrică. Cu acest indicator, vei avea controlul asupra consumului tuturor electrocasnicelor: frigider, aer condiționat, mașină de spălat, televizor și alte electrocasnice mici.. Oricine îl poate folosi. Monitorul pentru consumul de energie are un ecran LCD cu iluminare din spate, ceea ce facilitează citirea și înregistrarea datelor, mai ales în întuneric.. Proiectat pentru casnici și electricieni. Acest dispozitiv adoptă un cip dedicat pentru măsurarea consumului de energie electrică în combinație cu un senzor de curent de înaltă precizie. Acest lucru îl face un instrument excelent atât pentru gospodării, cât și pentru electricieni.. Descriere: :Un dispozitiv care economisește energie electrică și bani. Gama de putere:0.0W - 9999W. Interval de timp de înregistrare: :0 secunde - 9999 zile. Interval de tensiune:0.000V-9999V. Sarcina maximă:16A, 3600W. Tensiune:220-240VAC 50Hz. Material: ABS.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha