În Stoc
23 lei PRP 39 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -41% OFF
-
+

Inel magnetic universal pentru burghiu UniRing la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


UniRing UniRing – Inel magnetic universal pentru burghiu. Atașați fără efort acest inel la burghiu pentru o prindere sigură și fără alunecare a șuruburilor! Perfect pentru spatii inguste.. Magnetul puternic ține șuruburile în loc pentru o utilizare simplificată a burghiilor.. Inovație pentru cutia ta de instrumente. Vă prezentăm inelul magnetic universal pentru burghie - schimbătorul de joc pe care setul dvs. de instrumente l-a așteptat! Atașați fără efort acest inel pentru a fixa șuruburile ca niciodată.. Spune-ți adio alunecărilor și căderilor. Cu ajutorul nostru puternic magnetic, șuruburile tale nu vor mai cădea niciodată, asigurând lucrul neîntrerupt la orice proiect, indiferent de unghi sau spațiu.. Precizie perfectă în spații înguste. Conceput pentru colțurile imposibile, inelul nostru magnetic vă permite să introduceți șuruburi în cele mai strâmte locuri cu o precizie de neegalat.. Eficiență îmbunătățită a biților. Nu numai că vă menține șuruburile în poziție, dar inelul nostru magnetic reduce, de asemenea, uzura bucăților și șuruburilor, prelungind durata de viață a acestora și economisind bani pe termen lung.. Puternic și durabil pentru muncă continuă. Construit pentru a rezista, acest inel magnetic rezistă la lucrul continuu, chiar și pe materiale dificile precum gips-carton. Este asistentul de încredere pe care te poți baza..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha