În Stoc
111 lei PRP 149 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Injector manual pentru mortar Caulky la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Caulky Injector manual de masă de ciment Caulky. Umpleți cu ușurință fisurile din perete sau îmbinări cu un injector manual pentru ciment sau mortar.. Injector manual pentru masa de ciment sau masa de chituire. Deveniți propriul dvs. maestru și faceți lucrări de bază de construcție singuri. Cu acest injector practic, puteți face cu ușurință multe tipuri de lucrări, de la chituire la găuri de umplere a peretelui.. Aplicarea ușoară a masei de ciment. Injectorul de mână inovator permite cernerea și umplerea rapidă și ușoară a fisurilor din perete cu masă de ciment.. 4 extensii practice. Injectorul este livrat cu 4 accesorii ușor de schimbat din plastic de calitate pentru diferite scopuri.. Usor de mânuit. Injectorul compact și practic este extrem de ușor de manevrat, pur și simplu umpleți-l trăgând mânerul și apoi aplicați masa în locația dorită.. Posibilitatea de a utiliza diferite materiale. Injectorul ușor folosit de toți meșterii este potrivit pentru diferite tipuri de materiale; mortar, suspensii de ciment și diverse emulsii.. Descriere: Caulky este un injector manual pentru mortar sau mortar care va umple simplu, ordonat și precis crăpăturile din perete sau rosturi.. Materiale: plastic ABS, metal. Dimensiuni injector: 35 cm x 6,2 cm. Dimensiuni extensie: 1. Extensie mare plată (5,62 cm, 1,64 cm) 2. Accesoriu plat mic (3,8 cm, 1,25 cm) 3. Prelungire rotundă mare (2 cm) 4. Accesoriu mic rotund (1,14 cm). Pachet: 1 x Caulky 4 x extensii.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha