În Stoc
98 lei PRP 132 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Instrument de îndepărtare a buruienilor TriMax la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


TriMax TriMax – Instrument de îndepărtare a buruienilor. Capul de tuns usor te ajuta sa indepartezi cu usurinta toate buruienile nedorite de pe gazon, in jurul copacilor si gardurilor, ajungand chiar si in cele mai ascunse colturi ale gradinii.. Tundeți mai repede cu mașina de tuns cu dublă utilizare. Menține grădina perfectă fără efort chiar și în perioadele lungi de sezon ploios, când buruienile cresc mult mai sus. Tăiați iarba mai înaltă cu modul disc și vegetația scăzută cu modul funii.. Gata cu disconfortul spatelui. Nu riscați să aveți senzația de disconfort în spate de la îndoire ori de câte ori doriți să îndepărtați buruienile din jurul plantelor. Acest instrument taie ușor iarba din jurul florilor și legumelor, păstrându-le complet intacte.. Instalează-l în 30 de secunde. Pur și simplu înșurubați capul de tuns pe tija de tuns existentă în mai puțin de un minut. Nu este nevoie să-l dezasamblați după utilizare. Păstrați-l în garaj sau într-o magazie.. Folosiți-l zilnic de ani de zile. Mașina de tuns este fabricată din plastic puternic, rezistent la uzură și poate fi folosită ani de zile chiar dacă lucrați zilnic în grădină.. Pentru cea mai îngrijită grădină vreodată. Acest instrument practic îndepărtează buruiana precis și detaliat. Îndepărtați chiar și buruienile groase din tufișurile greu accesibile.. Descriere: Instrument pentru îndepărtarea buruienilor. Material: Plastic. Greutate:0.300 kg. Ambalare: cap de tuns și două tipuri de lame (trimmerul nu este inclus în ambalaj).

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha