În Stoc
154 lei PRP 203 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Instrument de lipit Lipit la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Lipit Lipit - set practic de lipit. Se lipeste totul ca un profesionist, de la un smartphone la electrocasnice mici, în doar câteva lovituri!. Se lipeste totul ca un profesionist, de la un smartphone la electrocasnice mici, în doar câteva lovituri!. Sam remediază defecțiunile într-o casă fără stăpân. Rezolvați rapid problemele aparatelor sparte fără a cheltui bani și timp în plus pe maeștri.. Ridică-ți abilitățile de master la un nivel superior. Lipiți fără efort chiar și cele mai mici articulații cu ajutorul unui vârf precis. Cu acest set veți stăpâni cu ușurință abilitatea de lipit.. Setul perfect pentru pasionați. Creați obiecte de artizanat și mai bune și completați proiecte complexe cu ajutorul acestui set. Nu aveți nevoie de instrumente robuste.. Ușor de utilizat cu o singură mână. Mânerul antiderapant al lipitorului vă va oferi un control complet asupra sculei cu o singură mână, deci nu veți mai avea nevoie de ajutoare pentru reparații.. Fără arsuri și răni neplăcute. Încălzirea internă a sculei va preveni rănirea în timpul funcționării. Nici nu trebuie să purtați mănuși de protecție care îngreunează manipularea fierului de lipit.. Descriere :: Setul de lipit permite reparații independente ale mașinilor și sculelor mai mici și mai mari din casa dvs.. Materiale :: aliaj de aluminiu, plastic ABS. Sfat de lipit: seria 900M. Ambalare: 1 x instrument de lipit, 1 x sârmă de lipit, 2 x pensete (vârf rotunjit și plat), 1 x pompă de sudură.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha