În Stoc
79 lei PRP 109 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Instrument de plivit cu roți Groover la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Groover Groover – Instrument de plivit cu roți. Îndepărtați în siguranță și rapid buruienile cu acest instrument practic care le va îndepărta de la rădăcină! Uită de plivitul cu substanțe chimice dăunătoare care nu sunt bune pentru tine, copiii tăi sau animalele de companie!. Scapa de buruienile nedorite cat ai clipi. Poate îndepărta rapid buruienile de oriunde în câteva minute. Doar puneți-o peste o buruiană sau o crăpătură în alee și începeți să răzuiți aceste buruieni. Îndepărtează buruienile încăpățânate în golurile mici.. Fixați-l pe un mâner de orice înălțime și lungime. Conectorii atașamentelor de plivire sunt reglabili, doar răsuciți șuruburile pentru a-l regla și fixa. Este un instrument de grădină grozav pentru a curăța buruienile, îl puteți conecta cu ușurință la orice mâner doriți.. Nu este nevoie să vă îndoiți în timpul utilizării. Designul confortabil este convenabil pentru utilizare. Puteți alege mânerul potrivit în funcție de înălțimea dvs. și puteți evita îndoirea și problemele inutile. Oricine îl poate folosi în siguranță și confortabil, fără a fi nevoit să se aplece.. Îndepărtează buruienile și rădăcinile buruienilor chiar și în cele mai mici găuri și crăpături. Instrumentul de plivire asigură îndepărtarea buruienilor și a rădăcinilor buruienilor de peste tot. Puteți elimina acele buruieni deranjante de pe alei, trotuare, terase și alte locuri, păstrând curtea curată și ordonată.. Gradina perfect intretinuta cu minim efort. Cârligul metalic smulge eficient orice buruieni cu rădăcinile, ceea ce împiedică creșterea rapidă a acesteia. Vă permite să aveți o grădină frumos fără muncă grea și epuizare după aceea.. Descriere: :Un instrument de plivit cu roți.. Material::Metal. Dimensiuni: 10 x 50 x 53 mm. Greutate: 338 g.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha