În Stoc
91 lei PRP 123 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Instrument de tăiat pomii fructiferi Reppex la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Reppex Reppex - Un instrument pentru altoirea și tăierea pomilor fructiferi. Un ajutor foarte puternic în realizarea tăieturii potrivite pentru altoire și tăierea rapidă a fructelor, viței de vie sau flori - fără a deteriora sau stoarce!. Un ajutor foarte puternic în realizarea tăieturii potrivite pentru altoire și tăierea rapidă a fructelor, viței de vie sau flori - fără a deteriora sau stoarce!. Cel mai simplu mod de a face o tăietură pentru altoire. Cu trei tipuri de lame, va face tăierea perfectă de fiecare dată - rapid și fără efort. Funcționează pe multe tipuri de plante, în special pe pomi fructiferi.. Tulpina tăiată precis. Cu lame foarte durabile și puternice, un instrument puternic va funcționa mult mai bine, va dura mult mai mult și va rămâne mai ascuțit decât foarfecele obișnuite.. Tunderea corectă de fiecare dată - randamente mai mari. Operarea ușoară a instrumentului care vă ajută să efectuați munca de tăiere a pomilor fructiferi dintr-o singură mișcare, să creșteți randamentul și calitatea fructelor!. Salvează-ți fructele preferate de la putrezire. Nu lăsa fructele tale preferate să se ofilească prea curând. Vaccinează-l la timp și continuă să te bucuri de fructele sale delicioase.. Inofensiv pentru plante și sol. Este realizat din materiale sigure care nu vor perturba echilibrul solului sau cultivarea organică a fructelor și legumelor. Folosește-l în grădina și în livadă fără griji.. Descriere: Reppex este un instrument practic pentru altoirea și tăierea pomilor fructiferi.. Materiale: otel carbon, plastic ABS, aluminiu. Grosimea lamei: 3 mm. Dimensiuni: 21,5 cm x 9 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha