În Stoc
197 lei PRP 256 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Instrument pentru legarea plantelor Bindsy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Bindsy Bindsy – Instrument pentru legarea plantelor. Mașina de legare a plantelor economisește timp și realizează de 3-4 ori munca de legare manuală. Este foarte util pentru a urca trandafiri, viță de vie pe fire sau roșii pe bastonașe de susținere.. Îmbunătățește eficiența și economisește mult timp. Stapler face ca legarea plantelor de bastoane de susținere să fie mult mai eficientă decât utilizarea clemelor de fermoar și a legăturilor de cablu. Îmbunătățește foarte mult eficiența, economisind, de asemenea, costurile cu forța de muncă și timp.. Operare ușoară cu o singură mână. Întregul proces nu necesită muncă suplimentară, instrumentul face totul pentru tine! Apăsați până la jumătate pentru a prinde banda și apoi apăsați complet pentru a capsa și a tăia.. Mai sigur pentru toate tipurile de plante. Deschiderea cercului de bandă poate fi reglată în orice moment în funcție de lățimea plantei. Ține ferm orice plantă de bățul de susținere, fără a deteriora tulpina sau planta în sine.. Potrivit pentru diferite tipuri de plante. Aplicabil pentru toate tipurile de ramuri, culturi de viță de vie, cum ar fi struguri, roșii, castraveți, pepene galben, ardei, flori, vinete.... Spune-ți adio disconfortului de la mână și spate. Nu va mai trebui să îngenunchezi, să te apleci și să experimentezi disconfort la mână în timp ce faci grădinărit. Treaba se va face în jumătate din timpul obișnuit și nu te vei simți obosit după aceea.. Descriere: :Un instrument pentru legarea plantelor.. Materiale: ABS, PP, aliaj de oțel. Dimensiuni: 31 x 9,5 x 5 cm. Ambalaj:: 1x unealtă de legare a plantelor, 1x pachet de cuie, 1x bandă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha