În Stoc
181 lei PRP 237 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Instrument reglabil pentru șlefuire uscată Tractool la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Tractool Tractool – Instrument reglabil pentru șlefuire uscată. Uitați de serviciile profesionale costisitoare pentru a obține o finisare impecabilă a mașinii. Acest bloc de șlefuit vă permite să obțineți suprafețe de înaltă calitate, netede și uniforme pe mașină și alte suprafețe.. Obțineți control deplin asupra șlefuirii, asigurându-vă că fiecare centimetru este perfect neted.. Realizat pentru o utilizare ușoară. Proiectat pentru confort, acest instrument permite perioade lungi de utilizare fără oboseala mâinilor.. Precizie și control în mâinile tale. Obțineți control deplin asupra șlefuirii dvs., asigurându-vă că fiecare centimetru este netezit perfect.. Utilizare largă. Versatilă și practică, această șlefuitoare manuală este utilizată pe scară largă pentru lustruirea lemnului, ceruirea mașinilor, lustruirea pereților, îndepărtarea ruginii și îndepărtarea vopselei..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha