În Stoc
57 lei PRP 81 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Interesantă jucărie puzzle Toywood la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Toywood Toywood – Jucărie puzzle interesantă. Bucură-te de mai multă distracție cu familia ta cu jucăria puzzle inovatoare! Setul de puzzle cu diferite piese în culori luminoase și forme geometrice va ține copiii ocupați ore întregi. Material: Lemn. O nouă dimensiune distractivă a învățării. Formele colorate care pot fi asamblate cu ușurință în diferite litere și numere cu ajutorul cardurilor sunt o modalitate distractivă de a învăța. Copiii vor fi, de asemenea, încurajați să dezvolte gândirea logică.. Încurajează imaginația și creativitatea copiilor. Copiii își pot construi jucăriile preferate, animalele și orice își pot imagina cu piesele puzzle-ului. Jucăria le permite copiilor să-și exprime creativitatea și le stimulează imaginația.. Posibilități nesfârșite și zero plictiseală. Soluția ta pentru plictiseala copiilor – posibilitățile de a te juca cu acest puzzle sunt nesfârșite. Pe lângă folosirea cardurilor care oferă activități, tu și micuții tăi poți să-ți inventezi propriile jocuri.. Promovează abilitățile motorii și dezvoltarea conștientizării spațiului. Observând cărțile și încercând să facă forme pe baza de lemn, copiii își vor îmbunătăți considerabil conștientizarea specială, precum și abilitățile motorii. Piesele sunt ajustate la mâinile lor mici.. Stimulează interacțiunile și socializarea. Prin întrebări și comunicare despre forme, litere și numere, copiii vor deveni mai deschiși. Acest lucru îi va ajuta să se simtă mai siguri și relaxați în interacțiunile lor cu semenii lor și cu ceilalți.. Descriere: O jucărie puzzle interesantă.. Material: Lemn. Ambalaj: 26x piese, 1x baza din lemn, 25x carduri. Dimensiuni placă de lemn: 17 x 17 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha