În Stoc
162 lei PRP 213 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Jambiere de exercițiu Shappies Size - EU XXL Size - EU XXL la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Size - EU XXL Shappies Shappies - Jambiere de antrenament. Jambiere moderne cu efect de saună care ajută la modelarea figurii corpului. Acestea sunt realizate dintr-un material special, elastic, care ține totul la loc, evidențiază atributele și ascunde excesul. Materiale: 7% spandex, 93% poliester. Jambiere moderne cu efect de saună. Efect puternic de saună. Jambierele de modelare a corpului, cu talie înaltă și special concepute pentru a menține totul la locul lor, oferă un efect puternic de saună, indiferent dacă vă antrenați, mergeți sau vă relaxați.. Ideal pentru antrenament. Interiorul jambierelor este căptușit cu un material special care imită efectul unei saune, iar acest efect este cel mai pronunțat în timpul activității fizice.. Corset suplimentar pentru talie. Materialul solid va ține totul la loc, mai ales datorită corsetelor de la talie care îți vor acoperi burta și îți vor face silueta mai îngustă din punct de vedere vizual.. Adaptabil la tine. Aceste jambiere au un corset pe care îl poți regla. Fixați-l cu ușurință la 1. 2. sau 3. treceți la unelte și bucurați-vă fără senzația incomodă de strângere și frica de a cădea.. Confortabil de purtat. Jambierele cu design modern sunt potrivite pentru orice ocazie. Vă vor face să arătați mai subțire vizual în orice moment!. Descriere :: Jambiere pentru modelarea corpului cu efect de saună. Materiale: 70% neopren, 15% nailon, 15% poliester. Dimensiuni: S, M , L, XL, XXL, XXXL. Culoarea neagra.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha