În Stoc
71 lei PRP 99 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Joc de țintire CrocoShot la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


CrocoShot CrocoShot – Joc de direcționare. Fantastul joc de săgeți pentru copii cu mingi moi încurajează o mai bună coordonare și exersarea țintirii către secțiunea de săgeți potrivită! Distracție pentru întreaga familie. Materiale: ABS, PP, PVC, silicon, EVA. Configurare ușoară, distracție fără sfârșit! Ideal pentru toate vârstele.. Alternativă sigură la jocul popular. Experimentați fiorul săgeților fără riscuri! Acest joc de săgeți pentru copii înlocuiește săgețile periculoase cu bile moi și săgețile cu vid, asigurând un timp de joacă sigur și fără griji.. Dezvoltarea abilităților motorii. Urmăriți abilitățile motorii ale copilului dvs. înflorind în timp ce exersează țintirea secțiunii țintei numerotate. Acest joc distractiv de săgeți oferă copiilor o oportunitate interesantă de a-și perfecționa coordonarea și precizia ochi-mână.. Utilizare în interior și exterior. Ploaie sau soare, distracția nu se oprește niciodată! Jocul este realizat din materiale moi, permițându-i să fie jucat atât în interior, cât și în aer liber. Indiferent de vreme, râsul își va găsi întotdeauna drumul.. Perfect pentru petreceri. Faceți din orice adunare un succes cu CrocoShot joc de săgeți! Fie că este vorba de o întâlnire de familie sau de o petrecere de naștere, acest joc garantează divertisment și zâmbete fără sfârșit tuturor celor implicați.. Experiență de învățare antrenantă. Jocul cu darts pentru copii oferă o modalitate captivantă și interactivă pentru copii de a învăța în timp ce se distrează. Ei vor dezvolta abilități esențiale precum concentrarea, concentrarea și gândirea strategică, fără să-și dea seama..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha