În Stoc
151 lei PRP 199 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Joc de pescuit pentru copii Lagartos la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Lagartos Lagartos – Un joc de pescuit pentru copii. Ajutați copiii să-și dezvolte dexteritatea și abilitățile motorii în timp ce se distrează! Piscina electrica contine pesti cu magneti si lansete pentru ca intreaga familie sau grup de copii sa se poata juca! Material: plastic. Jucăria anului. Mai mult de un mod de a te distra. Jucătorii pot folosi undițe de pescuit cu bandă și pot prinde peștii în iazul care se învârte. Primul jucător care își strânge toți peștii câștigă! Jucătorii se pot împărți și în echipe, distracția nu se oprește niciodată.. Ajută copiii să dezvolte coordonarea mână-ochi. Acesta este un joc ideal pentru a ajuta copiii să dezvolte coordonarea mână-ochi. Copiii vor învăța să țină bățul și să repereze peștele când își deschide gura, ceea ce le îmbunătățește abilitățile motorii.. Ani de divertisment. Fabricat din material de înaltă calitate, fără BPA, acest joc este un produs 100% sigur pentru copii. Bucură-te de jocul care este construit pentru a dura.. Copiii îmbunătățesc răbdarea și concentrarea. Va fi nevoie de timp pentru ca copiii să învețe cum să coordoneze și să folosească stick-ul cu precizie. Această repetare le va îmbunătăți foarte mult răbdarea și îi va învăța cum să se concentreze și să se concentreze corespunzător asupra unei sarcini sau activități pe care o fac.. Promovează înțelegerea sănătoasă a concurenței. Copiii vor învăța să concureze într-un mediu pozitiv și prietenos. Acest lucru îi va ajuta să învețe despre spiritul competitiv sănătos și despre cum să accepte pierderea și câștigul.. Descriere: Un joc de pescuit pentru copii.. Material: Plastic. Alimentat cu: 3x baterii AA (nu sunt incluse în ambalaj). Dimensiuni: 34 x 3,5 x 32cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha