În Stoc
117 lei PRP 156 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Joc distractiv TargetOn la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


TargetOn TargetOn – Joc distractiv. Un joc inovator cu un design interesant al țintei pe care jucătorii trebuie să-l lovească aduce multă distracție! Materiale: ABS, PP, spumă, EVA. Un joc inovator cu un design interesant al țintei pe care jucătorii trebuie să-l lovească aduce multă distracție!. Distracție excelentă pentru întreaga familie. Un joc captivant va ține întreaga familie să se joace ore în șir. Toată lumea va dori să fie câștigătorul în acest joc provocator.. Se poate juca cu acasa. Un mare avantaj al acestui joc față de altele este că poate fi jucat acasă. Configurați-l într-o zi ploioasă sau cu zăpadă și lăsați distracția să înceapă!. Distractiv și educativ în același timp. Copiii își pot exersa abilitățile de coordonare și se pot bucura în timp ce încearcă să doboare mingile plutitoare. Le va îmbunătăți foarte mult abilitățile fără a fi plictisitor.. Promovează spiritul competitiv sănătos. Copiii vor accepta să câștige și să piardă datorită acestui joc. Jocul promovează o atitudine pozitivă față de competiție și alți jucători.. Îmbunătățirea rapidă a abilităților. Cu cât jocul este jucat mai mult, cu atât jucătorul și abilitățile sale devin mai bune. Toată lumea își poate îmbunătăți coordonarea și raționamentul mână-ochi.. Descriere: :Un joc interactiv care oferă ore de distracție.. Materiale: ABS, PP, spumă, EVA. Ambalaj: 1x cablu USB, 1x pistol de tragere, 1x dispozitiv plutitor, 5x suport plutitor, 5x tinta numerotata, 10x minge, 5x tub de tragere. Baterie: : 4x AA.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha