În Stoc
101 lei PRP 136 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

jucărie 2 în 1 TurboDino Colour - Blue Colour - Blue la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Colour - Blue TurboDino TurboDino - dinozaur transformator 2 în 1. Combinație uimitoare de dinozaur și mașină de jucărie într-una singură. Acest mic transformator va aduce fericire pe fețele copiilor tăi, mai ales dacă iubesc dinozaurii și mașinile. Material: ABS. Un minut este un dinozaur, iar celălalt minut o mașină. Acest mic transformator va uimi fiecare copil. Această jucărie se va transforma dintr-un dinozaur care răcnește ca un dinozaur într-o mașină care continuă automat să conducă.. Spectacol de lumini uimitor cu muzică. Un transformator care va fi o mare atracție pentru copii. Pe lângă schimbările de la mașină la dinozaur, această mică jucărie le va oferi un spectacol de lumini uimitor cu muzică, care va face ca jocul cu această jucărie să dureze ore întregi.. Conducere lină cu roți universali. Această jucărie are roți flexibile când roata întâlnește un obstacol își schimbă automat direcția și nu se va lovi de nimic. Timp de joacă sigur și distractiv. Cu arcuri rezistente la șocuri, această mașină de jucărie nu se va sparge atunci când lovește o altă jucărie. De asemenea, nu va răni copiii care se joacă cu ei.. Îl puteți porni și opri oricând doriți. Această jucărie are un mod excelent de economisire a bateriei. Puteți porni jucăria când copilul dumneavoastră se joacă cu ea și puteți opri când a terminat.. Descriere: Jucărie distractivă cu transformare automată. Material: ABS. Culori: : rosu, albastru. Dimensiuni: :Masina- latime: 10,9 cm; inaltime: 8,89 cm; lungime: 20,30 cm; Dinozaur – latime: 10,16cm; inaltime: 16,25 cm; lungime: 22,09 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha