În Stoc
222 lei PRP 288 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Jucărie avion cu telecomandă Fomy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Fomy Fomy – Jucărie cu avion cu telecomandă. Luați cerul cu asalt cu jucăria avion din spumă care poate rezista la orice cădere! Creat după imaginea celor mai rapide avioane ale armatei, acest model este conceput pentru experiența de zbor supremă.. Macheta la scară a uneia dintre cele mai emblematice avioane din istorie, acum realizată din material moale. Pentru o experiență de zbor supremă. Visul de a zbura cu una dintre cele mai emblematice avioane poate deveni realitate! Avionul de jucărie este echipat cu lumină pentru a vă oferi cea mai bună experiență de zbor în interior sau în aer liber, zi sau noapte.. Pentru fiecare copil care vrea să fie pilot. Fiecare detaliu, de la nas până la coadă, a fost recreat cu meticulozitate, așa că nu zburați doar cu o jucărie, ci comandați un model la scară a uneia dintre cele mai emblematice avioane din istorie.. Controlează zborul ca un profesionist. Navigați-vă aventura aeropurtată cu o precizie de neegalat. Datorită designului cu două canale cu control diferențial al motorului, virajele dvs. la stânga și la dreapta vor fi ascuțite și precise.. Avion ușor, din spumă, proiectat să reziste. Fabricat din material EPP, acest avion nu este doar o altă jucărie delicată. Este foarte rezistent la impact și incredibil de ușor, asigurând că avionul tău va supraviețui unor accidente inevitabile și va continua să zboare sus.. Face un cadou perfect. Jucăria cu avion este un cadou grozav pentru zile de naștere, sărbători și alte evenimente speciale. Surprinde-ți copiii și cei tineri la suflet, cu un model unic de avion.. Descriere: Jucărie avion cu telecomandă. Telecomanda: :2,4 G. Material: :PPE. Dimensiuni produs: :35 x 25 x 8 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha