În Stoc
120 lei PRP 160 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Jucărie de baie pentru copii Frogio la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Frogio Frogio - jucărie de baie pentru copii. Copilul tău va adora scăldatul cu această broască de jucărie care plutește pe lotus și are aspersoare pe cap! Cu 4 duze diferite, copilul tău se va distra mai mult și va face baie cu bucurie și zâmbet pe față. Material: plastic ABS. Secretul care îl va face pe bebelușul tău să adore să facă baie!. Gata cu plânsul și resentimentele în timpul scăldatului. Această jucărie super drăguță vă va ajuta copiii să se bucure de scăldat și chiar de spălarea părului.. Mai multe moduri de distracție. Modelul rotativ face scăldatul mai distractiv și mai plăcut pentru copii și bebeluși. Pentru mai multă interacțiune și băi mai lungi, această jucărie vă va oferi 4 aspersoare diferite: coroană, frunză de lotus, pălărie și o pasăre.. Pulverizare automată cu apă rotativă. După ce porniți jucăria, trebuie doar să puneți jucăria în apă și aceasta va pulveriza automat apa și se va roti.. Simplu de utilizat. Puneți bateriile, închideți capacul, puneți jucăria pe apă, porniți comutatorul și va extrage automat apa din orificiul de aspirație din partea de jos și va pulveriza apa.. Comutați butoanele pentru controlul ușor al vitezei apei. Baza este echipată cu un comutator în două trepte, care poate fi apăsat de două ori pentru a comuta viteza mare a debitului de apă. Apăsați timp de aproximativ 1,5 secunde pentru a opri alimentarea.. Descriere:: jucărie de baie pentru copii. Material: plastic ABS. Baterie: 3x AAA. Dimensiune: 10,5 x 11 x 10,5 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha