În Stoc
86 lei PRP 118 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Jucărie de construcție magnetică Toynetic la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Toynetic Toynetic – Set de construcție magnetic. Setul mare de 63 de piese oferă distracție de neuitat prin asamblarea barelor magnetice și a bilelor de oțel! Folosiți-vă creativitatea nelimitată pentru a crea forme unice și structuri 3D. Material: otel inoxidabil, magnet. Dacă vă puteți imagina, puteți să o construiți. Eliberează-ți imaginația și creativitatea și construiește pur și simplu forme și structuri remarcabile. Copiii și adulții își pot demonstra abilitățile de inginerie. Stimulează gândirea logică și dezvoltarea abilităților motorii. Sarcinile de asamblare a pieselor joacă un rol important în dezvoltarea generală a gândirii logice și a abilităților de rezolvare a problemelor la copii. Capacitatea de a conecta părți mici și de a dezvolta structuri, îmbunătățește abilitățile motorii fine.. Set distractiv pentru copii de toate vârstele și adulți. Setul magnetic urmărește creșterea copilului. Poate fi folosit la o vârstă fragedă pentru a construi forme geometrice sau pur și simplu conecta barele la adulți care pot construi turnuri, poduri și vehicule.. Simplu de utilizat. Întregul set este format doar din bare magnetice și bile de oțel. Doar conectați unul la altul și va rezista. Materialele simple de construcție fac jocul distractiv și potrivit pentru copiii de la vârste fragede. Structura solida si materiale de calitate. Părțile setului sunt realizate din oțel de înaltă calitate și magneți puternici. Designul lucios al pieselor face fiecare structură și mai rafinată și mai frumoasă.. Descriere: :Set de 63 de piese de construcție cu magneți. Material::otel inoxidabil, magnet. Piese din set: :36 batoane, 27 bile. Dimensiuni bare: :Lungime: 24 mm; diametru: 4 mm. Dimensiuni bile: :diametru: 8 mm. Culoare::argintiu.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha