În Stoc
89 lei PRP 121 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Jucărie inovatoare pentru citirea cărților Talkiny la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Talkiny Talkiny – Jucărie inovatoare pentru citirea cărților. Lăsați copilul să stăpânească limba engleză printr-un joc educațional interesant. Pur și simplu glisați un card în slot și ascultați cum cuvântul este citit cu voce tare.. Fie pentru copii mici, fie pentru copii mai mari, aceste carduri sunt potrivite pentru diferite categorii de vârstă.. Face învățarea distractiv și eficient. Această jucărie este concepută pentru a implica copiii cu carduri interactive care fac învățarea distractivă și eficientă. Este un instrument excelent pentru dezvoltarea abilităților lingvistice de bază.. Învață rapid pronunția. Cardurile și jucăria fac învățarea mai captivantă, copiii aud pronunții corecte și își exersează abilitățile de citire în mod interactiv.. Deblocați potențialul copilului dvs. Cu această jucărie inteligentă, copiii mici își pot îmbunătăți vocabularul și abilitățile lingvistice de bază fără efort..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha