În Stoc
91 lei PRP 123 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Jucărie mare care face bule BubbleTop Model - 21 Hole Model - 21 Hole la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Model - 21 Hole BubbleTop BubbleTop - Jucărie pentru bule mari. Distracție fără sfârșit pentru copiii tăi! Jucărie care face bule care poate face sute de bule colorate într-un minut. Material: PP. Cea mai bună jucărie de petrecere. Jucăria de producere a bulelor produce efecte de iluminare fascinante și un flux frumos de bule pentru a-i ține pe cei mici încântați ore întregi.. Producerea automată a bulelor. Jucăria care funcționează cu baterii creează numeroase bule colorate cu doar un clic pe un buton. Nu este nevoie să suflați în băț sau să faceți amestecul; bulele vor ieși constant din această jucărie.. Potrivit pentru copiii mai mici. Cu două mânere, aparatul ușor de fabricat bule poate fi transportat cu ușurință de către copiii mici. Acest design inteligent le permite copiilor să îndrepte jucăria în direcția pe care o doresc și să se joace ore întregi.. Perfect pentru petreceri in aer liber. Faceți petrecerile de aniversare a copiilor sau alte evenimente speciale fabuloase cu bule frumoase. Această jucărie care face bule va fi un HIT cu fiecare ocazie în grădina dumneavoastră sau în parc.. Două versiuni, aceeași distracție. Cu două modele poți alege între o jucărie pentru bule cu 12 găuri cu lichid, lumină și muzică, sau o jucărie pentru bule cu 21 de găuri (cu lichid și lumină).. Descriere: :Jucărie mare care face bule cu lumini LED și muzică.. Material::PP. Modele: :Cu 12 gauri si cu 21 gauri. Culoarea albastra.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha