În Stoc
196 lei PRP 255 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Jucărie pentru fabricarea de bule Bubblo la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Bubblo Bubblo - o jucărie pentru a crea bule. Faceți cele mai magice bule umplute cu fum! Organizați petreceri uimitoare cu bule speciale pe care le puteți ține în mâini.. O jucărie care creează automat bule cu muzică și culori magice. Frumusețea acestei jucării se reflectă chiar în procesul de a face bule. Fiecare balon este însoțit de muzică simpatică și o schimbare de culori vibrante în partea de sus din care ies bulele.. Cu ajutorul mănușilor, ține bule în mâini. Fibrele super moi ale mănușilor atrag și țin bule, fără a izbucni și a dispărea. Ținerea bulelor fragile în mâini nu mai este imposibilă!. Distracție perfectă în aer liber. Mediul ideal pentru a face bule este o grădină, parc sau zonă de picnic, deoarece copiii pot vedea bule zburând și comportându-se în condiții de aer liber. Copiii se vor bucura de aerul proaspăt din jocul care durează ore întregi.. Va fi un succes și în rândul adulților. Suflarea bulelor este o distracție atemporală pe care adulții o adoră și ei. De aceea acest set va fi un succes la fiecare petrecere. Întoarce-te la copilărie și bucură-te de o activitate simplă.. Gata de utilizare și de joacă. Această jucărie vine cu lichid cu bule, baterie și cablu de încărcare USB. De îndată ce îl despachetați și îl umpleți, acesta este gata de utilizare.. Descriere: Bubblo este o jucărie pentru a face bule de săpun, umplute cu fum, cu muzică și efecte de lumină.. Material: plastic ABS. Dimensiuni jucărie: 31,5 x 8 x 6,5 cm. Ambalare: 1 x jucărie, 1 x mănuși, 1 x dozator de lichid, 1x recipient lichid, 1 x cravată, 1 x încărcător USB, 1 x baterie reîncărcabilă, 1 x aparat de fum.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha