În Stoc
129 lei PRP 171 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Jucărie unicorn care merge Manyasha la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Manyasha Jucărie de unicorn ambulant Manyasha. Apropie-ți micuțul de tărâmul basmelor și al magiei și urmărește-l să se distreze fără sfârșit cu noul lor prieten de pluș.. Aduceți tărâmul basmelor și magiei mai aproape de cei mici și priviți-i cum se bucură de distracție fără sfârșit. Un prieten de pluș de poveste. Un unicorn frumos cu aripi strălucitoare și o coamă colorată care merge și cântă arată exact ca din lumea magiei la care visează fiecare copil.. O jucărie interactivă. Unicornul colorat va stimula imaginația și va oferi copiilor multe ore vesele de joc fără griji. Le va ocupa atenția și vă va oferi timp suplimentar pentru odihnă.. Creat pentru alintare. Jucăria făcută din seif hipoalergenic de pluș pentru copii este atât de moale, dulce și blând încât copiii pur și simplu nu se pot separa de ea.. Ca un adevărat animal de companie. Minunatul unicorn are frâiuri și o lesă pufoasă cu care cei mici îl pot lua la plimbare.. Ușor de operat. Apăsați inima de pluș de la capătul căpăstruului pentru a face ca drăguțul unicorn să înceapă să efectueze mișcări ușoare și să se distreze cu cântecul său.. Descriere: O jucărie de unicorn care merge și cântă. Material: poliester și plastic solid. Baterie: 3 AA (nu sunt incluse). Întreținere: Nu înmuiați jucăria în apă. Când se murdărește, curățați-l cu o perie moale și ștergeți-l cu o cârpă umedă și lăsați-l să se usuce la aer.. Culoare: roz. Ambalare: 1 x Manyasha.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha