În Stoc
136 lei PRP 180 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Kit conector electric și tub termocontractabil Strinkex la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Strinkex Strinkex – Kit conector electric și tub termocontractabil. Un instrument indispensabil pentru electricieni, instalatori și lucrători în construcții. Datorită varietatii de conectori și tuburi de manșon, veți fi echipat pentru fiecare proiect.. Conectorii au coduri de culoare și sunt organizați într-o carcasă durabilă, ceea ce face ușoară găsirea rapidă a piesei potrivite.. 10 conectori diferiți. Cu o varietate de dimensiuni, acest kit se potrivește tuturor tipurilor de fire și cabluri, asigurându-vă că aveți instrumentul potrivit pentru fiecare lucrare.. Mai puțin timp și efort de instalare. Cu tot ceea ce aveți nevoie într-un singur set, veți petrece mai puțin timp căutând piese și mai mult timp pentru finalizarea proiectelor.. 4 dimensiuni de tuburi contractabile pentru protecția dumneavoastră. Tubul termocontractabil inclus oferă izolație și protecție suplimentară, sporind durabilitatea conexiunilor dumneavoastră..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha