În Stoc
49 lei PRP 71 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Kit de 3 bucăți legături reutilizabile pentru plante Lenders la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Lenders Lenders – Kit de 3 bucăți legături reutilizabile pentru plante. Ajută-ți plantele să crească în direcția corectă, puternice și sănătoase legându-le cu legături de înaltă calitate special concepute pentru plante!. Plantele tale vor înflori. Grădina, podgoria sau grădina de legume vor crește din abundență, mai bine ca niciodată cu aceste legături de plante specializate care previn ruperea prematură a plantelor. O modalitate simplă de a susține plantele pentru o creștere puternică. Legăturile de răsucire pentru plante sunt ideale pentru legarea plantelor, legumelor și viței de vie de țăruși și spalieri și oferă suport sigur pentru tulpinile plantelor. Puteți tăia lungimea și o puteți înfășura liber.. Sortare mai ușoară și mai simplă cu diferite culori. Pachetul vine cu benzi in 3 culori diferite. Culorile asortate vă permit să aveți mai multe opțiuni pentru a vă ocupa de diferite proiecte și pentru a sorta plantele după culori.. Un adaos obligatoriu dacă doriți un randament mai bun. Folosiți legături de plante pentru a fixa roșii, răsaduri de struguri, flori etc. pentru a-i ajuta să crească constant, drept și să dea roade.. Folosiți-le din nou și din nou. Marele avantaj al acestor curele pentru plante este că le poți folosi din nou și din nou. Economisiți timp și bani la cumpărături și tăierea noilor curele pentru plante.. Descriere: Legături de plante multicolore, autoadezive. Material::nylon. Dimensiune: :5 m X 10 mm. Greutate:: 22 g. Culoare: roșu, albastru și negru.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha