În Stoc
51 lei PRP 74 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Lampă LED fără fir pentru unghii ULamp dry la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


ULamp dry ULamp dry - Lampă de unghii LED, fără fir (Wireless), în formă de scoică. Compactă, wireless, puternică, ușoară și mobilă. Uscă oja în mai puțin de 60 de secunde. Lampa cu căldură scăzută usucă gelurile de unghii și lacurile permanente într-o clipă datorită celor 6 lumini LED, protejând în același timp mâinile și unghiile.. Compatibil cu diverse tipuri de geluri și lacuri de unghii permanente. Este suficient de puternic pentru a usca toate tipurile de lacuri permanente, geluri, acoperiri, autocolante de unghii si margele. Lasă-ți imaginația să zboare și bucură-te de rezultatele uimitoare.. Pornire cu un singur buton. Uitați de procedurile complicate și de așteptarea îndelungată până la uscarea lacului. Această lampă a fost concepută cu un singur scop - să facă totul cât mai simplu posibil, cu un singur buton pentru a o porni și stinge.. Cronometrul încorporat numără timpul pentru tine. Nu trebuie să așteptați ore întregi până se usucă oja și riscați să se murdărească. Lampa UV are un cronometru încorporat setat la 60 de secunde de funcționare, care se oprește automat.. Încărcare practică prin USB. Portul de încărcare USB poate fi conectat la un computer, o bancă de alimentare sau un adaptor pentru telefon și este disponibil oriunde în casă.. Descriere: Lampa practica cu 6 lumini UV incorporate pentru uscarea tuturor tipurilor de geluri si lacuri de unghii.. Material: plastic. Putere: 6 W. Dimensiuni: 13,1 x 6,7 x 1,5 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha