În Stoc
58 lei PRP 82 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Lanternă super puternică Foss la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Foss Foss – Lanternă super puternică. Lampa bateriei cu încărcare USB și până la 5 ore de lumină puternică poate focaliza obiecte de până la 100 m distanță.. Focalizează obiectele la o distanță de până la 100 m. Util în mai multe situații. Super versatilă, lumina laterală poate fi folosită ca lampă de masă, pentru lectură, reparații și alte nevoi! Veți fi util în orice situație în care aveți nevoie de lumină bună.. Ideal pentru condiții meteorologice dure și în aer liber. Această lanternă este potrivită pentru drumeții, situații de urgență și camping și condiții meteorologice dure. Bazează-te pe el ori de câte ori petreci timp în natură.. Reglați cu ușurință intensitatea luminii. Selectați intensitatea luminii care se potrivește nevoilor dvs. Lanterna de încărcare USB are diferite moduri de lucru, inclusiv lumină puternică, lumină medie, lumină de inundație, explozie de bliț.. Iluminează o suprafață mare. Lanterna puternică poate acoperi o suprafață de până la 100 de metri. Te vei simți confortabil plimbându-te în jurul celei mai dese păduri în timpul nopții.. Lumina puternică durează multe ore. Bateria de capacitate mare 18650 oferă până la 5 ore de lumină puternică, atunci când este complet încărcată. Bateria este încorporată în lanternă și poate fi încărcată pur și simplu cu cablul USB cu care vine.. Descriere: O lanternă super puternică.. Material: ABS. Interval:200 m. Ambalaj: 1x lanternă, 1x cablu de încărcare USB.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha