În Stoc
67 lei PRP 94 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Lentila polarizata pentru ochelari prescripti Vektra la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Vektra Vektra – lentile polarizate pentru ochelari prescripți. Purtați ochelarii de soare fără a vă da jos ochelarii obișnuiți! Aceste lentile polarizate vor spori siguranța la volan și vizibilitatea generală prin reducerea strălucirii care lovește ochelarii tăi. Materiale: aliaj, TAC. Purtați ochelarii de soare fără a vă da jos ochelarii obișnuiți!. Lentile care fac conducerea mult mai ușoară. Negru, albastru sau galben – pe care îl preferați astăzi? Nu te vei plictisi niciodată de ochelarii tăi cu 3 perechi de lentile în culori diferite.. Vedeți detaliile clare. Protecția superioară polarizată elimină strălucirea și îmbunătățește vederea în lumina puternică a soarelui, ceea ce este deosebit de important în timpul conducerii. Oferă și protecție UV 400.. Actualizați-vă instantaneu ochelarii. Transformă-ți ochelarii prescripți în ochelari de soare eleganti, cu un design cu clips ușor de utilizat. Nu va mai trebui să mai ai niciodată două perechi de ochelari.. Mecanism practic de ridicare. Proiectate pentru a fi de cea mai mare comoditate, cu un mecanism de ridicare, aceste lentile vă permit să comutați rapid și ușor între ochelari polarizați și cei clari. Doar răsturnați lentilele în sus sau în jos, după cum este necesar.. Oferă ochelarii prescripți un aspect modern. Aceste lentile la modă nu numai că arată grozav, dar pot fi asociate și cu diferiți ochelari de prescripție, destinati atât bărbaților, cât și femeilor.. Descriere: Un set de trei perechi de lentile polarizate pentru ochelari prescripți.. Materiale: aliaj, TAC. Culori: negru, albastru si galben. Dimensiuni: latime totala aprox. 14 cm; Dimensiuni sticla aprox. 6 x 5 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha