În Stoc
77 lei PRP 107 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Localizator de găuri Scalist la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Scalist Scalist - Localizator pentru găurirea găurilor. Un instrument de încredere care vă permite să localizați și să găuriți cu precizie găuri într-o varietate de materiale.. Localizarea și găurirea precisă a găurilor în diferite materiale. Localizați și găuriți mai rapid decât oricând. Un instrument la îndemână vă ajută să localizați un loc de foraj în cel mai rapid mod. Acum, dintr-o singură încercare, puteți localiza și găuri!. Fără pericol de greșeli. Precizia perfectă a sculei și capacitatea de a bloca în siguranță rigla vă garantează o funcționare fără erori. Gata cu re-măsurătorile și modificările.. Cel mai ușor de utilizat până acum. Calculul la care pierzi timpul este acum un lucru din trecut. Nu mai există nicio complicație inutilă cu acest instrument inovator.. Uitați de cheltuieli neprevăzute. Nu vi se va mai întâmpla niciodată să distrugeți material nou din cauza unei evaluări slabe a șantierului de foraj. Nu va trebui să căutați materiale noi și să pierdeți timp și bani.. O mai mare independență în muncă. Nu trebuie să vă bazați pe ajutorul altcuiva în măsurarea, localizarea și găurirea. Acum puteți estima cu exactitate cum și unde să găuriți găurile necesare.. Descriere: Instrument pentru localizarea, marcarea și găurirea găurilor pe diverse materiale și suprafețe.. Material: oțel inoxidabil. Culoare: Gri. Ambalare: 1 instrument pentru localizarea găurilor.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha