În Stoc
89 lei PRP 121 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Lumanare astrologica cu pietre naturale Lumira Horoscope sign - Virgin Horoscope sign - Vi la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Horoscope sign - Virgin Lumira Lumira - Lumânare astrologică cu pietre naturale. Flacără care dezvăluie în mod inconfundabil tot potențialul tău ascuns cu ajutorul energiei stelelor tale norocoase. Simțiți calmul și echilibrul imediat ce aprindeți lumânarea.. Cu aromă specială și pietre naturale, deblochează întreaga putere a semnului tău astrologic. Descoperă farmecul aromatic al zodiacului tău. Dezvăluie un parfum fructat-floral, croit doar pentru semnul tău. Lasă-l să fie aroma ta semnătură, ecou cu esența ta astrologică unică.. Pietre de naștere pentru fiecare semn zodiacal. Fiecare lumânare vine cu pietre naturale, reprezentând piatra de naștere a zodiacului tău. Experimentează energia și alinierea lor cu semnul tău.. Adu liniște în casa ta. Lumânările vă vor completa ritualurile zilnice de relaxare. Folosește-le atunci când meditezi, faci yoga sau pur și simplu te relaxezi după o zi plină.. Îmbogățiți-vă atmosfera. Designul rafinat al fiecărei lumânări nu numai că vă ridică starea de spirit, dar vă accentuează și decorul. Este frumusețea și aroma, combinate perfect.. Îmbrățișează puterea semnului tău. Conectează-te cu tine însuți la un nivel profund cu mirosurile puternice ale zodiei tale. Descoperiți liniștea pe care o aduc, de fiecare dată când aprindeți lumânarea.. Descriere: :Lumanari parfumate cu pietre naturale pentru fiecare semn zodiacal.. Dimensiuni produs: :8 x 9 cm. Model: :12 semne zodiacale.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha