Stoc epuizat
39 lei PRP 59 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -34% OFF
-
+

Lupa 3D pentru smartphone Lupo la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Lupo Lupo – Lupă pentru ecranul telefonului mobil. Această lupă este ca și cum ai avea un cinematograf portabil chiar în buzunar. Îți mărește ecranul mic de 3 ori și oferă o imagine clară și o experiență mai bună de vizionare a conținutului preferat.. Face totul mai vizibil și mai plăcut, de la text la videoclipuri.. Design pentru reglare ușoară. S-au dus vremurile lupe de ecran voluminoase. Acest produs de nouă generație are un design elegant, retractabil și puteți regla cu ușurință unghiul ecranului.. Cadoul ideal pentru parinti sau bunici. Excelent pentru bătrâni să citească ziarul și să urmărească știrile pe internet fără probleme.. Protejați-vă vederea. Ore lungi de utilizare a telefonului mobil vă pot încorda ochii, dar această lupă de ecran reduce semnificativ riscul..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha