În Stoc
67 lei PRP 94 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Mașină de ascuțit compactă Sawster la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Sawster Sawster - Ascuțitor compact cu lanț. Economisiți la cumpărarea unei noi ferăstrău cu lanț cu această invenție ingenioasă care îi redă viața și funcționalitatea în câteva secunde. Economisiți la cumpărarea unui motoferăstrău nou cu această invenție ingenioasă care îi restabilește funcționalitatea. De la ferăstră ascuțită la ascuțită în 5 secunde!. Faceți treaba rapid și eficient - acest ingenios dispozitiv de ascuțit vă va face ferăstrăul foarte ascuțit și gata să facă orice tăiere cu ușurință.. Ascuți ferăstrăul fără risc de rănire. Ascuțitorul conceput inteligent este realizat astfel încât oricine să îl poată folosi! Pietra de măcinat este adăpostită în armuri din plastic, astfel încât nici măcar nu o veți atinge și veți ascuți ferăstrăul.. Nu cumpărați lanțuri noi. Respirați o viață nouă în ferăstrău cu lanț și evitați să cumpărați lanțuri noi cu acest ascuțitor.. Economisiți bani și timp. Cu propriul tău de ascuțit, economisiți banii pe care îi cheltuiți pentru ascuțire și timpul prețios pe care îl investiți în aceste locuri de muncă.. Potrivit pentru ascuțirea diferitelor tipuri de lanțuri. Acest dispozitiv de ascuțit ascuți lanțurile cu un profil semi-daltă, în timp ce nu poate fi folosit pentru a ascuți lanțurile standard. Rezolvați toate nevoile dvs. cu un singur instrument.. Descriere: Sawster este un instrument special pentru ascuțirea unui ferăstrău cu lanț, care constă dintr-o carcasă de plastic și o piatră de șlefuit.. Material: plastic, aluminiu. Dimensiuni: 21 x 14 x 3,5 cm. Compatibilitate: Ascuțitorul este folosit pentru a ascuți lanțurile cu profil semi-daltă, nu este compatibil cu lanțurile standard.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha