În Stoc
117 lei PRP 156 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Mașină de modelat aluat Piroshko la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Piroshko Piroshko – Mașină de modelat aluat. Faceți rapid și ușor produse de patiserie umplute delicioase de casă, atât sărate, cât și dulci! Lăsați familia să se bucure de o varietate de mâncăruri calde și dulciuri preparate așa cum le place.. Galuste cu forma perfecta de fiecare data!. Gadgetul preferat de bucătărie printre doamnele noastre. Simplitatea utilizării și varietatea mâncărurilor preferate ale familiei pe care le prepară, fac din mașină o alegere numărul unu în gospodării.. Ușor de folosit. Operați-l cu o singură apăsare pe un buton! Puneți aluatul și umplutura în mașină, apăsați butonul și lăsați mașina să facă aluat umplut perfect.. Fără mizerie sau timp lung de curățare. Gata cu umplutura vărsată peste tot sau cu produse de patiserie rupte pe care le-ați umplut prea mult. Mașina va face treaba pentru tine, fără a crea mizerie în bucătărie.. Ajustați-l la nevoile dvs. Îmbunătățiți-vă experiența de preparare a aluatului cu moduri cu două viteze. Alegeți între modul de 6 secunde pentru un ritm mai rapid sau modul de 9 secunde pentru o abordare mai relaxată și bucurați-vă de a pregăti mâncarea!. Pentru incepatori si profesionisti. Prepararea automată a găluștelor face gadgetul perfect pentru începători. Viteza și forma perfectă - sunt de calitate restaurant.. Descriere: O mașină de modelat aluat care face găluște, pierogi sau ravioli rapid și ușor.. Materiale: PC, ABS. Dimensiuni mașină: 14 x 10 x 13 cm. Încărcare: Prin cablu USB.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha