În Stoc
111 lei PRP 148 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Matriță pentru poteci de piatră Stoney la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Stoney Stoney – Matriță pentru poteci de piatră. Nu trebuie să fii un profesionist pentru a construi singur o potecă în grădină. Cu această matriță, puteți construi poteci în grădină care vor îmbunătăți aspectul proprietății dumneavoastră.. Creați un design unic al grădinii, fără cheltuieli mari.. Nu aveți nevoie de ajutorul nimănui pentru a construi calea. Această matriță este ușor de utilizat, nu necesită abilități speciale, chiar și o persoană fără experiență poate construi o cale frumoasă. Dimensiunile sunt 50 cm x 50 cm .. Economisiți bani și bucurați-vă de designul unic. Economisiți bani și timp la decorarea curții. Acest instrument vă permite să creați un design unic al curții, fără cheltuieli mari.. Îl poți folosi ani de zile. Forma este realizată din plastic de înaltă calitate, este robustă și reutilizabilă. Doar curățați-l cu apă după utilizare și apoi îl puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp.. Posibilitati nelimitate. Acum puteți construi poteci, terase de grădină, alei... înguste sau late, într-o singură culoare sau în câteva. Posibilitățile sunt nesfârșite.. Creați o grădină cu aspect de basm. Dezlănțuiți-vă creativitatea și inspirați-vă de reviste de grădinărit în crearea propriei grădini delicioase. Această matriță vă permite să creați diferite căi și locuri de odihnă.. Descriere: O matriță pentru poteci de piatră.. Material: ABS. Dimensiuni:50 x 50 cm. Greutate:600 gr.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha